Ένα έντονο γεμάτο 12ωρο είχε ο Παντελής Παντελίδης, το τελευταίο 12ωρο της ζωής του.

Ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα στις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης. Με τρεις φίλους του πήγε στο Teatro για τη μεγάλη πρόβα. Όταν μπήκε στο μαγαζί στην πίστα για πρόβα ήταν ο νεαρός ποπ τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης.

Ο «Παντέλος» όπως τον αποκαλούσαν φίλοι και δικοί του άνθρωποι χαιρέτισε τον ιδιοκτήτη Κώστα Μπερτάκη και τον πρώην σύζυγο της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη, που πάντα παρακολουθούν τη μεγάλη πρόβα για να δώσουν το τελικό ΟΚ.

Παρήγγειλε στον μετρ Κώστα Μπαρμπάτση έναν καφέ και κλείστηκε στο καμαρίνι του.

Πήρε την κιθάρα του και άρχισε να μουρμουρίζει στίχους από τα τραγούδια του.

Κατέβηκε από την πρόβα γύρω στις 7 το απόγευμα. Τότε ήταν που ήρθε στο μαγαζί η Δέσποινα Βανδή και δύο ώρες αργότερα ο Κώστας Μαρτάκης.

Αφού έκαναν για λίγη ώρα πλάκα και χαβαλέ πήρα φαγητό και ήπιαν ποτά για το καλό, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα.

Κάπου εκεί πέρασε από το μαγαζί ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Είχε κανονίσει να περάσει και ο Αντώνης Ρέμος, τελευταία στιγμή όμως το ακύρωσε γιατί έπρεπε να φύγει για Θεσσαλονίκη.

Ο Παντελής παρήγγειλε και έφαγε ψάρια, είδε ποδόσφαιρο και αφού πέρασε λίγο από το καμαρίνι του Κώστα Μαρτάκη συνέχισε την πρόβα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η ώρα είχε πάει δύο και ο Παντελής είπε στον στενό συνεργάτη του, Γιάννη, να πάνε για ποτό σε ένα μπαράκι στη Νέα Σμύρνη όπου δουλεύουν οι φίλες του Φρόσω Κυριακού και Μίνα Αρναούτη.

Αφού ήπιαν δύο ποτά στο μπαράκι της Ελευθερίου Βενιζέλου, πήραν τη Μίνα και τη Φρόσω για να πάνε βόλτα στη Γλυφάδα και να περάσουν από το «Απλά Ελληνικά» κλάμπ ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Μπερτάκη.

Εκεί δεν έκατσε πολύ. όπως γράφει η εφημερίδα πήρε τρεις σαμπάνιες και έπεισε την παρέα να πάνε για χαρτιά στο σπίτι του φίλου του κοντα στο γκολφ Γλυφάδας.

Κάπου εκεί στα χαρτιά είπε στον φίλο του να του ετοιμάσει το καμαρίνι του στο Teatro γιατί ήθελε να κοιμηθεί εκεί και να κάνει πρόβα νωρίς.

Έξω αρχίζει να ξημερώνει. Ο Παντελίδης αποφάσισε να πάει να κοιμηθεί το μαγαζί στις Τζιτζιφιές. Πήρε τα δύο κορίτσια για να τα γυρίσει σπίτια τους, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια και το νήμα της ζωής κόπηκε στην αερογέφυρα στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου.

newsbeast.gr

Publikowanie komentarza

Obsługiwane przez usługę Blogger.